Din flyttfirma i Lund

Pålitlig hjälp för en smidigare flytt

Flytt rankas som en av de mest stressfylld händelserna vi tar oss igenom under livet, men med vår hjälp kommer det bli betydligt mycket enklare. Du slipper en stor del av stressen, de tyngsta momenten och får mer tid över till annat. Tveka inte utan kontakta oss redan idag varesig det gäller svar på frågor, en offertbegäran eller hjälp med omnejd. Vi är redo att hjälpa både privatpersoner och företag i Lund oavsett krav eller flyttens karaktär.

Kontakta oss för mer information

Kontakta oss

Komplett hjälp till flyttens helhet

Med mål att kunna möta alla våra kunders varierande behov är vi utrustade för att klara flyttens samtliga delar. Vi kan dyka upp för lastning och transport men även ta på oss övriga moment längs vägen. Du styr hjälpens omfattning och vi svarar med professionell hjälp motsvarande önskemål.

Projektering och planering, packning, lastning, transport, flyttstädning och magasinering.

Ta med oss tidigt i processen så hjälper vi dig med att strukturera upp arbetet och kommer med tips till de olika momenten. För packningen har vi allsidigt packmaterial tillgodo och om du vill kan vi ta på oss att packa ägodelarna åt dig. När flyttdagen sedan väl är kommen tar vi hand om alla tunga lyft och transporterar lasten till den nya adressen. Med god lokalkännedom väljer vi alltid den effektivaste rutten och vanligast får vi med oss allt på första vändan.

När nu rummen är tömda står vårt städteam redo att städa till garanterat godkänt resultat. Om du inte vill eller kan ta med dig allt och behöver extra förvaring åt möbler, kartonger m.m. ordnar vi med magasinering. Självklart hjälper vi dig då också med både transport till magasinet och hämtning den dag du vill ha tillbaka dina saker.

Kontakta oss för mer information

Kontakta oss

Professionell flytthjälp medför ovärderliga fördelar

En vanlig missuppfattning är att det skulle vara dyrt och komplicerat att anlita en flyttfirma. Något som vi motbevisar genom att erbjuda både prisvärda och flexibla lösningar.

  • Din flyttprocess blir omedelbart mycket enklare och du slipper själv ta hand om alla tunga lyft som en flytt vanligtvis innefattar.
  • Du behöver inte hyra bil eller släp till transporten. Vi har flyttbilar med hög lastningskapacitet som effektiviserar flytten ytterligare.
  • Vår erfarenhet och kunskap skänker trygghet och garanterar att processen blir säkrare. Vi vet precis hur alla möbler och ägodelar ska hanteras på bästa tänkbara sätt. Möblerna kommer vara ordentligt skyddade under transporten och givetvis är allt försäkrat längs vägen.
  • Eftersom vi erbjuder kompletta flyttjänster väljer du själv huruvida vi ska rå om enbart transport eller flyttens helhet.
  • Du kan släppa en stor del av stressen för att istället fokusera på vardagliga sysslor och förbereda för det nya.
  • Som privatperson har du möjlighet att nyttja RUT-avdraget vilket gör våra tjänster än mer prisvärda.

Kontakta oss för mer information

Kontakta oss

För din trygghet

Vår uppgift är att underlätta din flytt oavsett vem du är eller vad det är för flytt du står inför. Något vi löser genom att lyhört anpassa våra tjänster så att de möter var och ens individuella behov. Därtill är vi även måna om att alla ska känna sig såväl bekväma som trygga med oss vid sin sida. Vi dyker upp som planerat och arbetar effektivt liksom strukturerat för att du så snabbt som möjligt ska komma på plats. Alltid med respekt för dig och dina ägodelar samt förståelse för dess affektionsvärde.

För ytterligare trygghet har du alltid full nöjd kundgaranti och vi är också självklart försäkrade under arbetet. Vi följer även strikt Bohag 2010 som garanterar att vårt flyttarbete oavbrutet sker under professionella former.

Kontakta oss för mer information

Kontakta oss

Kontorsflytt

En flytt är alltid komplicerad, men när ett helt kontor ska omlokaliseras blir kraven med ens betydligt mycket högre. Här är det extra viktigt att det hanteras effektivt för att varje minut kan vara dyrbar. Därtill innefattar flyttlasten ofta mycket värdefullt och känsligt material som kräver extra försiktighet och tillämpbara redskap. Här har man högre krav på projekteringen för att logistik och hantering ska klaffa hela vägen.

Komplett hjälp till er kontorsflytt i Lund

Boka vår kontorsflytt och lämna över det fulla ansvaret till oss. Vi har kapacitet att hantera dess helhet med allt från projektering och packning till transport, städning, magasinering, montering och iordningställande efter önskemål. För de större eller mer komplexa uppdragen kommer vi gärna ut för en inledande besiktning av det som ska flyttas. Med klarare bild över flyttlasset och era önskemål kan vi skapa en tydligare projektplanering och överlämna såväl offert som tidsplan. Fokus ligger på att ta er verksamhet vidare så effektivt som möjligt men utan att det på något vis underminerar kvaliteten. Vi följer oavkortat bestämmelserna från Kontor 2003 och är vidare även försäkrade via Trygg Hansa.

Kontakta oss för mer information

Kontakta oss

Värdefull erfarenhet och kunskap

Alla medarbetare har varit med vid otaliga flyttar där de hjälpt både större och mindre företag i Lund inom samtliga branscher. Det finns därmed inga okända utmaningar som de inte redan stött på eller krav de inte vet hur de ska uppnå. Lösningsorienterade tar vi oss förbi potentiella hinder som försvårar och med rätt form av redskap gör vi det snabbt och säkert. Vi förstår hur viktigt det är med varsamhet kring ömtålig utrustning och använder oss av specialemballage. Vi har också rätt form av redskap för att ta oss an även de tyngre lyften.