Att tänka på vid flytt

Tips när du ska flytta

Är det dags att flytta? Att flytta kan vara oerhört spännande, att äntligen få komma till det hem man alltid drömt om. Samtidigt kan det vara stressande och nervöst, framför allt när man inte vet i vilken ände man ska börja eller vem man ska vända sig till. Om du vill ha lite tips inför din flytt har du kommit rätt.

Välj en flyttfirma med kvalitetcertifieringar

För att få en bra och effektiv flytt är det viktigt att vända sig till en flyttfirma med erfarenhet och med ett bra rykte. Till detta är det viktigt att se över om flyttfirman har de kvalitetscertifieringar som krävs, samt försäkringar som gör att ditt bohag är i trygga händer. Detta kommer dels att göra att flytten blir tidseffektiv men framför allt trygg och säker. Det är trots allt ditt hem det handlar om. Vi på Pastor Svärds Pojkar innehar självklart allt detta.

Se våra checklistor & packningstips

Det finns mycket som du själv kan göra för att underlätta packningen och flytten, därför rekommenderar vi att du tar dig en titt på våra checklistor samt våra packningstips. Där hittar du de tips vid flytt som du behöver för att allt ska gå så smort som möjligt, från det att första lådan packas till det att du är på plats i ditt nya hem.

Är det något du undrar, eller vill du få en gratis offert? Ring oss på 040 – 29 29 80 eller maila order@pastorsvardspojkar.se, vi hör av oss omgående!