Vi hjälper dig med flyttstädningen!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med en offert inom kort.

  Jag är

  Önskat datum (endast vardagar)*

  Kontaktuppgifter

  Namn/Företag *

  Personnummer/Org nummer*

  E-post *

  Telefon *

  Adressuppgifter

  Adress *

  Stad *

  Bostadsyta i kvm *

  Typ av bostad *

  LägenhetVilla

  Övriga engenskaper

  Härmed försäkrar/intygar jag/vi att vi är berättigad till rutavdrag *

  JaNej

  Övrig information

  Hur hittade ni oss

  Vi erbjuder flyttstäd och nöjda kunder! Pastor Svärds Pojkar utför flyttstädning i Skåne till bra pris och till högsta kvalitet. Du kan alltid välja mellan att låta oss sköta allt inom flytt och städ eller att boka ett par enstaka tjänster, vi är noga med att anpassa oss efter just dina behov. Vad du än väljer kan du räkna med att vår kunniga personal utför samtliga uppdrag med den senaste utrustningen samt fullt försäkrade.

  Har du fyllt i formuläret? Skicka in – vi hör av oss omgående!

  Flyttstädning i Malmö, Lund & Helsingborg

  När möbler och kartonger är utburna återstår fortfarande den omfattande flyttstädningen. En städning betydligt mer krävande än den klassiska storstädningen där resultatet också kommer att granskas nitiskt. Här finns inte utrymme för några misstag då undermåligt resultat i värsta fall resulterar i kostsamma påbackningar.

  Ta inga risker utan överlåt din flyttstädning till oss. Vi vet vad som ska göras och vad som krävs för att få godkänt vid slutbesiktningen. Inget glöms och resultatet kommer garanterat uppskattas av både dig och kommande bostadsgäster.

  Vad ingår i en flyttstädning?

  Målet med en flyttstädning är att bostaden eller kontoret ska återställas så nära nyskick det är möjligt. Det innebär att precis alla ytor och utrymmen måste rengöras till perfektion och då även de som är dolda. Exempelvis bakom spisen, ovan och i skåp och garderober, bakom elementen, ventilationer, golvbrunnar med mera. Tak, väggar och golv ska torkas av liksom all fast interiör. Fönster ska putsas in- och utvändigt och har man garage, uteplats, vind eller källare ska också dessa tömmas och rengöras. Det krävs struktur, kunskap och tillräcklig avsatt tid för att lösa uppgiften utan påbackningar. Man behöver veta exakt vad som ska göras, vilka krav man ska uppnå och hur det görs på bästa sätt.

  Tryggt och smidigt med garanterat godkända resultat

  Tack vare vår professionella och erfarna städpersonal kan du känna dig trygg med att städningen blir prickfri. Skulle det sedan dyka upp invändningar vid besiktning tar vi givetvis fullt ansvar för det som brustit och åtgärdar felen så snart som möjligt. Du kan således lugnt fokusera på att komma iordning utan en tanke på att behöva återvända för att göra om.

  Hos oss kan du förvänta dig:

  • Städning utförd av kunnig personal som vet vad som ska göras samt hur det blir utfört på bästa sätt.
  • Full Nöjd Kundgaranti så att du står utan ansvar om det skulle framkomma invändningar.
  • Att vi alltid väljer material och metoder med miljön i åtanke så långt som det är möjligt.
  • Möjlighet till RUT-avdrag för dig som privatkund.